lauantai 20. elokuuta 2016

Hyvä, parempi, paras fiilis!

Täysinutraustavoite 5 päivää on nyt taputeltu. Kyllä sitä jo on odotettu :D Ei se helppoa ole, pakko myöntää. 

1 päivä on älyhelppo. 2 päivä on jo vaikeampi. 3 päivä oli todella vaikea. 4 päivä oli iltaa kohden vaikea, teki niin mieli syödä kotiintultua edes jotain. Kiinteän ruuan kaipuu ja se että tulisi edes jotenkin vatsa täyteen. 5 päivä nyt meni kun tiesi että sitten loppuu :D

Mutta kyllä se kiitos seisoo. Olon muuttumisen huomaa ihan muutamassa päivässä kun pahimmat turvotukset poistuu. 

Paino ei tosiaan maanantaina ollut niin paha kuin kuvittelin, se oli 82kg kun pelkäsin sen jo olevan 85kg!

Tänään paino 80kg. Eli 5 päivässä saatiin nesteet pois. Olo on täysin eri kuin viikko sitten! Nyt tavoite on pudottaa vielä 5 kiloa pois. Vaikka tässä nyt on vähän tällaista sahausta, täytyy muistaa mistä on lähdetty liikkeelle. Tässä kuvakollaasia muutoksesta matkan varrelta.



Okei, välissä on käyty hoikemmissakin lukemissa. Mutta ehkä pitäisi ajatella niin kuin joku viisas on sanonut, että "painonpudotus ei ole virtaviivaista laskua vaan välillä mennään kaksi askelta eteen ja taas yksi taakse". Takapakkeja tulee varmasti. Mutta tärkeää on yrittää saada niitä pakkeja koko ajan lyhyemmiksi tai pienemmiksi. Että repsuista tokenisi nopeammin eikä luovuttaisi missään vaiheessa niin, että antaa vaan mennä. 

Ensi viikko on tarkoitus jatkaa osanutraten. Tyyliin, välipalaksi ja iltapalaksi jotain muuta kuin pussi - hedelmä/rahka/proteiinipatukka. Ja päivälliskasviskeiton kanssa riisikakkuja. Oon niin kaivannut sen kasviskeiton kanssa niitä!! Ideana on joka tapauksessa vetää toinen kevyempi viikko tähän perään ja syödä pussit loppuun jotta ne tulee hyödynnettyä.

Nyt kilistän maljan shamppanjalla hääpäivän kunniaksi!

2 kommenttia:

  1. Mikä huikea muutos!! Hurjakin muutos! Näyttäisi ihan kuin sinusta olisi lähtenyt useita kymmeniä kiloja. Näytät mielettömän hyvältä! Oikein hyvää hääpäivää <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! Toki tuossa tämän päivän kuvassa on tiukat juoksutrikoot jotka kivasti muotoilee muhkurat pois :D

    VastaaPoista