maanantai 1. elokuuta 2016

Tuhlaajatytön paluu

Pullukka on palannut sorvin ääreen :D Tässä oli pieni kesätauko. Väsyttää niin vietävästi tottua taas näihin aikaisiin aamuihin! Ja lapsikin reagoi taas päiväkotiin palaamisesta herättämällä viime yönä kaksi kertaa äitiä huudellen. Voi ressua. Ei ole helppoa. Unta toissayönä 4,5h ja viime yönä 2h+2h+2h. Että kivat ja kiva päänsärky toista päivää jomottelee tuossa ohimolla.





Tavallaan "teoriassa" oli ihan kiva palata töihin. (Käytännössä jurppii kyllä). Siis juurikin sen takia, että tulee taas joku roti elämään. Lomalla tulee aina elettyä ihan pellossa. Niin kävi viime kesänä ja niin kävi tänä kesänä. Mutta erona oli se että viime kesänä oli kauheat odotukset että painoa pudotetaan koko kesä. Sitten tunsi itsensä ihan paskaksi kun näin ei käynyt. Nyt tiesin, että kuitenkin taas käy näin ja odotukset oli lähinnä ettei nyt ihan kaikki kilot tulisi takas. Ei siis ole sitä morkkista samalla tavalla. Vaakaan en mene, mutta vaatteista tiedän että varmaan +6kg on tullut ja paino jossain 80kg tienoilla. Sen saa sieltä kyllä äkkiä alas (nesteet) jos haluaa, mutta oon tässä nyt lähteny rauhallisesti tällä viikolla vähän "laskeutumaan" arkeen. Eilen söin vielä kakkua kun sitä oli, mutta vähemmän kuin edellisinä päivinä. Ja nyt kakkua on enää yksi pala kaapissa, taidan jättää miehelle ja tästä se arki ja herkuttomuus voi taas alkaa.

Vaikka nyt onkin vasta elokuu, joka on huippukuukausi niin syksy on aina ihanaa! Jotenkin se uusien alkujen aika! Innoissani eilen ilmoittauduin syksyn opintojaksoihin ja suunnittelen mitä missäkin vaiheessa on ja täytyy tehdä. Tulee ihana tunne että asiat etenee aikataulun mukaan ja että niissä omissa tavoitteissa pääsee eteenpäin! Miten tähän painonpudotukseen saisi saman?! Tässä on nyt nimittäin mahdollisesti tulossa kaikenlaista muuta ja painonpudotus ei ihan ehkä mahdu kuvioihin eikä ole siksi päällimmäisenä mielessä. 

Mutta arkena ja töissä käydessä on PALJON helpompi pysyä järkevissä syömisissä. Poikkeusajanjaksot on pahoja. Kuten lomat. Mutta ei se välttämättä tarvitse sitä työtä missä käydä. Itse sain silloin hoitovapaalla noudatettua ihan liiankin tiukaa ruokavaliota koska se oli "minun arki" silloin. Loin vaan ne tietyt rutiinit ja tiukat syömisajat. Se ei ollut mitään lomaa. 

Jotenkin itse ehkä ajattelen, että nyt elo-syyskuulle on tavoitteena päästä eroon lomakiloista ja siihen alkukesän kuntoon. Ja sitten pysyä siinä. Siinä olisi varmaan ihan tarpeeksi tavoitetta loppuvuodelle. 

Herää myös kysymys, mikä se sellainen laihdutusblogi sitten enää on jos ei juuri mitään tavoitetta ole? Ehkä joku yleinen höpinäblogi tai se kuuluisa painonhallintablogi :D 

1 kommentti:

  1. Tervetuloa lomilta takaisin! Minullakin on tavoite ja varsinkin keinot tällä hetkellä hieman hakusessa, mutta ajattelin pitää asian esillä. Yleensä tässä vaiheessa nimittäin hautaan asian, mutta nyt kokeilen toisin toimimista :)

    VastaaPoista